Mar 3, 2017

#17 :(

Tiba tiba rasa sedih bercampur gembira bila tgk member2 amek dean's list award. Gembira untuk kawan2 tapi sedih sbb kenapa aku tak boleh buat mcm dorg. Nak grad 2.9 pon rasa samar dah sekarang. Tbh, dulu mmg aku tak kisah berapa pointer aku asalkan pass semua subjek and tak payah repeat je. But now rasa pointer tu extremely important dah skrg. Tambah2 tgh tak dapat tmpt intern lagi. Org lain semua dah dpt, aku je antara few people yg belum dapat. Benda bulan 6. entahlah nakk.

Takpe lah beb. Cuba fikir balik what did you do to deserve DL? Nothing right? So, pehal kau nak sedih plak. Baik kau karang FYP report kasi power and aim to grad on time. At least ada la juga achievement kan. Bye~

p/s: I need place to share this hence this short post with such title :(

No comments: